Tuesday, April 3, 2012

Mandi Swimming Pool and BBQ time..

Hari Minggu yang lepas aku dengan kawan-kawan ada buat potluck dekat Putrajaya. Bertolak dari rumah pukul 4petang sampai Putrajaya pukul 5petang mcm tu.Singgah sekejap hantar barang kat rumah Mohsein then terus swimming pool dekat Pullman.Bayaran masuk untuk dewasa RM5 tapi kalau baby x pyah bayar.Simple je swimming pool dia tapi best.Sesuai untuk sapa yang suka berenang jauh2 dan sapa nak belajar berenang kat sini pon ada juga.
.Kitaorang swimming dalam 1 jam je sebab masa dah cukup.tepat 6.45petang abang tu dah tiup wisel bermakna kami semua kena balik.7.45 dia buka balik sampai la 9.45malam.All babies memang suka sangat main air.
Balik rumah siap2 untuk BBQ..sementara tu semua apak2 tolong jaga baby dan yang mak-mak pulak masak di dapur....






Kami masak sangat sedap..Percaya tak?!! hehe

nampak tak aku dah gemok.Actually x gemok pon cuma cutting dah x de... ehehehehhe Semua lengkap...Kami semua x habis makan sebab kenyang.Terlampau banyak makanan.











 Swimming Pool time... Sangat best.Sapa2 nak belajar berenang boleh juga kat sini.X ramai mana pon...