Monday, March 26, 2012

My first meeting with dear :)

i love my friends a lot.Lama dah x jumpa.Perjumaan di Nyonya The Curve.Celebrate Birthday Anna (in advance) cos birthday dia on April.Kot2 bulan April x dapat jumpa kan?We all plan juga nak pi bercuti mybe dekat Fraser's hill or PD.Insyallah on Mei or June..(oohh!!1 no June?)


Jalan-jalan on Sunday!

Memandangkan plan for Saturday CANCEL!!! cos my hubby bon bon tu kerja so tukar pada Sunday untuk jumpa kawan-kawan ku. Ini perjumpaan kedua dalam 1 hari tu dekat IKEA.Makan-makan meatball then lepak The Curve.
We all plan nk pergi bercuti ke satu destinasi yang agak menarik juga and pakej murah.Masing-masing bawa baby.Last bercuti dulu pun dekat Redang, masa tu masing2 belum berkahwin lagi.And now masing2 dah kena bawa baby masing2 tengok pantai and kolam renang.So we all decide to SETUJU! for that package.Insyallah bulan October or Nov la we all pi bercuti.

Wan chem with baby Ray (5moths)
(Hello Baby Ray)
Eh! Adam Mirza..kamu pakai stroller sape tu?Sedap titowww



Me and hubby ku..
Adam eat spagetti.He really loves to eat that foood.Aku bawa bubur dia x mau makan pulak.


Me and my SIL....tolong jadi babysitter kejap..

Manyak Syok.... X sabarnyaa. :)
Sabtu 31 March BBQ at Putrajaya ;)