Monday, February 20, 2012

Adam ada new ride :)

Assalamualaikum Antie-antie semua.Pagi ni saye nak update kereta dan basikal terbaru saya.hehe.Black car tu Umi dengan Tok Ayah saye belikan.Yang warna biru tu basikal baru saye juga.Tu Antie Qila dengan Uncle Syami belikan. Cantik tak..?First time saye drive saya dah mengantuk.Sampai tertido saye dalam kereta Audi ni.Nasib tak ekchiden.OH lupa saye nak cakap, Umi saya belikan ni sempena birthday saye bulan 4 nanti.Umi saye belikan awal sebab 20hb Feb bersamaan arini adalah birthday cousin saya Auni Zahra.Jadi umi saya belikan sekali lah untuk saye.


Ini Black car saye..Audi tau jangan main2.
Yang ni basikal saye.

Ha ni lah Mini Cooper cousin saya Auni Zahra tu.Cantik kan?Mula-mula dia naik car dia kan.Dia nagis..ekekekekek Apalah dia tu.

Ni basikal dia.Cantik kan?

Haaa ni lah cousin saye.Auni Zahra nama dia.Comelkan?Saya nak ucapkan Happy Birthday kat Auni Zahra.Semoga panjang umur dan murah rezeki.Dah setahun dah awak kan? Saya lagi 2 bulan baru setahun.Eemmm... maafkan saye kalau saye suka tarik rambut awak.Panjang sangattt.....Awak pun suka main cucuk2 mulut dgn mate saye..Akit tau..hehe.Ok lah Auni nanti 25hb ni kite sambut birthday awak yerr.. nak hadiah apa?Nanti kita suruh mama kite belikan lah sebab kite x leh kuar duit.Mama kite pegang kad bank kite..Nanti kite buat seperise hadiah awak nanti.. ungguuuuuuuuu au.. :)