Wednesday, February 8, 2012

Jom main masak-masak Cheese Tart

Happy Wednesday bloggers...Sempena cuti 4 hari ni mmg wajib aku balik rumah mak mertua.Ada je benda nak buat especially bila main masak2 dengan adik ipar dan biras kan.Minggu ni aku membaking Cheese Tart.Memang lazat okey...Aku ambik resipi ni dekat blog Masam Manis dan Forum.Sama resipi dia.Memang gebus.





Dah siap.Tak de lorek2 color atas takut nanti abg ipar ku x nak makan klu dia tgk ada color2.hehe.Dalam dia ada bluberry.lagi banyak letak inti lagi sedap kata Farah Aqilah. Cubalah kawan-kawan.

Selasa- Membaking Butter cake.Biras aku nk belajar cara membuat butter cake.
ini contoh butter cake.Tapi yang buat semalam x de color2.
Ianya sangat sedap.Sapa nak order RM15 sahaja.Cheese Tart tak jual sebab ini baru permulaan..hehe