Monday, January 16, 2012

Belajar buat biskut...

Assalamualaikum kawan-kawan.
Aku nak update hujung minggu bertarikh 1.1.2012.
Mak mertua aku suruh aku pi kelas belajar buat biskut dengan CHef Zaimah.Sangat baik ok..!! Belajar dengan makcik2 tau..haha. Program ni anjuran Pembagunan Wanita.Sesuai la sangat sebab yang belajar ni pon semua wanita UMNO. Kelas start dari pukul 9 pagi sampai la pukul 5.30ptg. Kesian anak aku x minum susu.Kasi botol x nak juga sebab dia tau Mama dia x keje aritu.Masa lunch pukul 12.45-2ptg aku lari kejap balik rumah sebab nak susu kan baby.Memandangkan aku mmg fully bf so x dapat nak pam kat dalam kelas ni.Malu!
ok back to the story ;

Ini dia Chef Zaimah.Masa final Masterchef dia ada jadi juri kalau u all perasan la.Resipi yang dia kasi ada 8 tapi just belajar dia ajar 6 sahaja.Teknik dan rahsia resipi semua dia bongkar.Chef ni mmg jaguh biskut semprit.Asal dia masuk pertandingan mesti dia menang kuih semprit.hehe.


Ok final.last pukul 4.30ptg. Datin reni datang (ketua wanita umno bhgian Selayang, Rawang dan Kuang) datang. Sebelah itu Mak Mertua aku hehe..Kasi ucapan terima kasih bla bla bla.Dan akhir sekali Undilah Umno..haha

No comments: