Thursday, October 6, 2011

Dah 2 tahun tak buat Cupcake.

Lama dah aku xbuat cupcake.Ini atas permintaan kawan lama aku untuk birthday anak dia yang ke 3 tahun.Cincai boncai sungguh tapi x pe dia ckp kek sangat sedap..ahahahhahaha...Tapi mmg sedap pon.Cupcake untuk dibawa ke Taska anaknya.Seronok tgk budak2 tu makan. Mak aku masak meehon dan apam sekali.Kira package la ni nak kasi budak2 makan.

comelkan Eman makan.So comot..aahahhaha

apam lagiiii tempahan weekdays

assalamualaikum kawan2....
hari ni nak update apam dot, apam lady bird,dan apam angry bird.Ni rakan-rakan terdekat yang kenal kat facebook dan blog saje yang order.Kawan kepada kawan kepada kawan belum update lagi.Ada yang terlupa ambil gambar.Terima kasih kepada yang mengorder ya.. :))

terlupa, Apam Gula Hangus pon ada..Yang packing2 tu nak hantar kekedai.Mak saya jual 1 peket tu RM1 yang x de inti. :)