Thursday, March 24, 2011

Apam Dot-Dot..

Assalamualaikum kawan-kawan.Dah lama aku x update blog.Sebelum kawin, busy dengan persiapan, lepas kawin busy dengan kenduri arwah.Ni dah nak masuk 9 bulan aku preggy busy dengan persiapan pulak..hehe

Dalam tengah-tengah kepenatan sempat lagi nak memasak.Saje-saje percubaan.Sekali menjadi pulak aku buat Apam Dot-dot nie.Picture pertama, kedua dengan ketiga adalah percubaan kedua setelah percubaan pertama hampir gagal. Picture ketiga aku dapat tempahan dari orang.Alhamdulillah. Hari ni ada orang tempah lagi untuk buat family day.hehehehe
Murah je kalau sesiapa nak tempah sebab saje suka-suka buat.



Sekian kawan-kawan.Kepala otak tak tau nak taip apa dah.Mcm dah lama tinggalkan dunia blog.hehe