Thursday, March 24, 2011

Apam Dot-Dot..

Assalamualaikum kawan-kawan.Dah lama aku x update blog.Sebelum kawin, busy dengan persiapan, lepas kawin busy dengan kenduri arwah.Ni dah nak masuk 9 bulan aku preggy busy dengan persiapan pulak..hehe

Dalam tengah-tengah kepenatan sempat lagi nak memasak.Saje-saje percubaan.Sekali menjadi pulak aku buat Apam Dot-dot nie.Picture pertama, kedua dengan ketiga adalah percubaan kedua setelah percubaan pertama hampir gagal. Picture ketiga aku dapat tempahan dari orang.Alhamdulillah. Hari ni ada orang tempah lagi untuk buat family day.hehehehe
Murah je kalau sesiapa nak tempah sebab saje suka-suka buat.



Sekian kawan-kawan.Kepala otak tak tau nak taip apa dah.Mcm dah lama tinggalkan dunia blog.hehe

6 comments:

noorsafone said...

sala riena...mama2 pegi ada je apam dot2...Kak Noor tak penah cuba lagi...

Riena said...

itulah kak nor.ramai dh buat apam ni.menarik kalau budak2 makan.sbb colourfull kan?hehe

FaRaLySsA said...

akak...kalau nk resipi boleh??..

email : farahmukhlisa@gmail.com

FaRaLySsA said...

akak...kalau nk resipi boleh??..

email : farahmukhlisa@gmail.com

ElyaElmo said...

skang mmg tgh gile dgn apam ni kan!!hik hik

Riena said...

betul tu elya....ehehhe