Thursday, February 25, 2010

Anak Fruit ku kawin 13 dan 20 March 2010

"Anak buah ko nak kawin riena? Biar betul?"
"Ha laaa... nape x percaya? ala selang 3 bulan jee, patu aku kawin la"

yang aku ada attached picture bunga pahar tu untuk wedding depa ni la...
MOHD HAFIDZ B. HAMDAN dengan AMY MOHD SHAH
13 march belah perempuan dekat Dewan Merak Kayangan...
20 March belah lelaki (anak buah aku) dekat KPGA ttdi...

Seronok bukan bila anak buah dah kawin? haihhhh....
Persiapan majlis belah lelaki hampir siap sepenuhnyaa..Cuma takut last2 minit ada je yang tak kena kan? itu dah lumrah...

Aku doakan mereka berdua bahagia hingga ke anak cucu... Amin..



Lepas kawin anak buah aku sambung balik kerja kat Jakarta. Dia dah kerja sana hampir 3 tahun.
so yang si isteri ni tak tahu dia nk ikut ke tak..Sebab dia cakap sayang nak tinggalkan kerja kat Ambank KL nie.... eemmm tak tau la depa nie, harap2 hubungan jarak jauh tak akan ada masalah kan... :)

p/s : maaf yer..cite pasal org lain plak, pasal sendiri x de pon,,,eheheheh....soon soon ek?

Monday, February 22, 2010

First time jadi .....

Ini kali pertama aku menjadi pengapit untuk majlis kawan ku..
Janggal seh... Tak pernah-pernah aku berdiri tegak atas pelamin. Tapi tak pe lah kawan punya pasai.
Sanggup tempah baju sebab tak mau lari tema...
Pengantin Merah putih. So aku dgn pasangan Hitam Merah.


Ini pengantinnyaaa..
Last week 14 Feb belah pompuan kat Sg,Buloh. Yang ni belah lelaki pulak dekat AU2 Keramat.


Last week on Sunday aku ada kenduri tahlil dekat umah Abg ku...
Sambil-sambil cuci mata tengok barang-barang kawin anak buah ku yang berumur 27.. Uish!! anak buah kawin dulu dr makcik..Cmna niee?
Majlis berlangsung pada 13 dan 14 March 2010.

Card ni br dapat.. Siap sedia untuk diagihkan..
Simple je kan? Reben tu yang nmpk menarik.



Bunga Pahar dh siap 95%....
bunga pahar ni akak ipar aku buat. Sangat cantik ..
dia mmg x letak net untuk letak telur. Tak tau la nape.
Fesyen baru agaknyaa.. Dia buat ala2 LOvely Lace punya gantung2 tu.
Then dia letak Potpuri.




Aku punya early April br nk start buat. Harap2 siap dengan sempurna...