Monday, January 4, 2010

Saya sangat MALAS..

aaccuuummmm!!!
uisshh banyaknya habukk blog nie..Sudah lama aku x update kan?
Kemalasan tahap melampau. Banyak benda aku nk fikir memandangkan lagi 5 bulan setengah je kan. Klip klip mata kejap jeee nk sampai masanya.

Alhamdulillah setakat ni Makeup, dewan dan Photographer dah tempah yang ni belah aku. Gift sudah juga tp x boleh nk decide awal takut ada yang lagi baru kan? Yang pasti ianya makanan. Aku tak mau bagi kipas la, sapu tangan la, sudu garfu la...Tak suka betul. Itu dulu2nya wedding boleh la. Emmm hantaran cuma Perfume belah laki pompuan sudah, kain pasang, telekung sejadah pon sudah. Yang lain2 insyallah next month tidak termasuk buah dan kek (kang basi plak kan?)

Belah dia cuma khemah saje dah dpt tapi tak bayar deposit lagi. Insyallah bulan 2 nanti baru nak pi jumpa owner khemah.Pelamin pon masih awal nk book. Tapi pelamin tak berapa nak risau sangat sebab member rapat yang uruskan.Dia baru buka butik dekat sg buloh. Alhamdulillah.... Makanan pun aku x payah fikir sbb mama dia yang uruskan. Sendiri masak ok..Mmg sedap.

Itu jelah yang aku dapat ceritakan... Next time aku update lagi ok!! daaaa..