Tuesday, March 9, 2010

Wah lagi ............ hari laaa..!!!

Saya mahu mengira hari di calender......

Jap ekkk...

104 hari
103 hari
~
~
~
~
~

102 hari
~

~

~

101 hari lagiiiiii....

~

~




lagi 100 hari lagiiiiiiiiiiii...................................... oyeeee!!

mcm sekejap je kan? bila nombor dah tinggal puluh mula lah menggelabah..
sekarang ni masih tahap ok lagi...kdg2 hampir gila juga nk fikir tu ini tu ini kan?
nak kata 100 % siap , x jugaa..... cuma ada la 3 4 benda lagi belum settle..
Harap2 semuanya berjalan dengan lancar ya.. Doakan saya.. hehe

20 comments:

sophisticated bridezilla said...

gudluck! moga ape yg diplan, terlaksane *hugs*

NahWaL said...

haah la macam sekejap je. hhuuh. takotnyaa..aku tak tau berapa hari lagi. haha. refuse to letak skang.

Riena said...

sop-- aminnn.. hugs jugaa kuat2 hehe

nok- bg aku lama lagi..tp kalau dh smp bulan 5 aku dh tatot dah..

OpiYa OneL said...

gud luck 2x. make sure buat preparation awal supaya tak gelabah k! (^_^)

fikaryna said...

hehe..tenang2..perasaan berdebar nak jd b2b akan datang sekali sekala sblm majlis..buat ikut flow insyaAllah seme selamat..

Riena said...

opiya - tq tq.. aminn untuk awak juga

ryna - ya insyallah... dh ikut list dah, bila gelabah smua jadi tunggang terbalik.. ehehhe

Nurulhuda|Adlie said...

sayangggggggggggggggggggg, takotkah? hahahaha sucker! mcm la aku tak takot langsung.. padahal majlis adalah berjiran je tempohnya..

diyanashukor said...

riena jauh lg...tp biasanye tak lama 100 hari tuh..

Riena said...

nok huda- mcm la ko selaang setahun dgn aku.. padahal sebulan jee..haha

di- dh dpt card awak.. tq..sangat cantik..awak pon x lama dh nk sanding hehe

shahz said...

gd luck sis..smga ape yang di plan berjln dgn lncar.. ;-)

Riena said...

tq shahz.... u too lalink..
lama x jumpa..hehe

NURUL said...

berdebar2 bukan?

Riena said...

eeemmm eemmm sikit2 je nurul.. heheh.. berlagaknya..

susudalambotol said...

takpe. semua akan ok. no worries!
;)

Putri Ramlan said...

insyaAllah. saya doakan agar semua persiapan awak berjalan lancar ye! amin. :)

ina said...

sat lagi 100 saat je riena..hehehe

klu riena minat nak bljr coc,kita leh wat kelas kat umah riena or sapa2 yg minat nak belajar. bahan2 akk sediakan.klu minat leh hubungi akk utk lebih lanjut.

kelas skrg ni utk remaja la sayang... dan ajar simple je

.:ANN512:. said...

oh my!~
pejam celik pejam celik u nak kawen dah riena..hehe..
all the best dear :)

Nad Nazira said...

riena..

yey..hari nih dah jadi 99 hari..wat a lucky number! okeh..mase untuk berangan hampir tamat sebab kene kerah untuk merealisasikan angan-angan pulak..:P

dialicious said...

sila manfaatkan sisa2 hidup single ni!hahaha..ape punye nasihat daa

Riena said...

thanks anna... awak pon sama..
hidd- tq :) miss u..

nad.. hari ni dah 97 hari lagi..
diah- x pe saya terima juga nasihat tu..haha