Tuesday, March 23, 2010

Belah family ku pulak...hehe...

Berlangsung di KGPA TTDI pada 20hb March 2010 jam 7-11 malam...








Makan ayam pengantin..1 ekor dia punya aje.. gila kan?
Dia nie mmg kuat makan..



Aku nak ambil berkat.....hehe..

27 comments:

Mrs.aisheiteru said...

nice pelamin riena...warna nye sweet. khemah tu pun nmpak meriah je. cepat cepat riena! anak fruit dah kahwin. next riena plak!

Riena said...

hai mrs aish... hehe. soon2 lagi 86 hari lagi..x sabar dah..

NahWaL said...

riena ko buat kat kgpa ek. nak datang! HAHA

Riena said...

eh nok..aku x mampu buat kat sini..aku kat pandan perdana jee.. ahahahha nk dtg boleh aje..

NahWaL said...

ehehe nak nak. nak dekat dah

Cik Belle said...

pelamin die cantek. pelamin die sape buat? hihi

Riena said...

belle... pelamin dia ijab qabul buat.. ni link dia..http://butikijabqabul.blogspot.com/

Cik Belle said...

owh, thanks riena! mmg cantek.

fikaryna said...

pelamin sgt cantik..tggu riena nya plak..hik2..

anil lutaze said...

wowww...kanopi fairies light dia lawa er..tirai tu...lawaa

Riena said...

ryna- pelamin tu nmpk meriah sbb lighting...lagipun malam kan..

anil..mmg cun sbb lampu2 dia kat canopy tu kan.. KGPA ni cntik malam je

susudalambotol said...

cececeh.. ambik berkat apa pulak? kalau dia pregnant ye la awak :D

Riena said...

alaa.. ambil berkat nk kawin la bukan nk pregnant...ekekek
kang kalau dia pregnant ambik berkat dia lagiii laa..ehehehhe

OpiYa OneL said...

bride, groom & pelamin sume cantek! suka! riena, kamu tinggal 86 hari ye. tak lame da lagi tu. gudluck2! hehe..

nurarinab said...

cntiklah weding die :) xsbr nk tunggu awknye plak :)

Riena said...

opiya- ya lah tinggal 85 hari lagi.. tatot..tp alhamdulillah hampir 99% siap..hehe

arina - saya lagiiiiiiiiii x sabar nk tgu wedding saya, apatah lagi awak..keke

nurarinab said...

ada award utk u! :)

phia said...

cantek!!! pink getu. i loike :D

Riena said...

phia- ada pink kee? ke ungu..awak tgk betul2...

sophisticated bridezilla said...

babe, hehe i was there a day before to make payment heheh mmg cantek pupel n white. siap tgk dorang pasang tu sume hehe busybody ai nih~

Riena said...

yeke ke sophi? ahahahhaha
kalau dtg ahad tu boleh tgk depa rehearsal... hehehehe

sophisticated bridezilla said...

rugi tul :( i admit, kgpa cantek waktu malam je hehe waktu siang, Allahuakbar! hehe =p

Riena said...

ya seriously cntik at nite..tu pon my dad tambah spotlight kat stage sbb org tu kekurangan lampu.. nk menambahkan cahaya lagi..hehe
waktu siang x tau la mcm mana.sbb x pernh tgk org kawin waktu siang kat sini kan..

sophisticated bridezilla said...

ai pon same tp leh bayangkan hehe mlm cantek sbb lampu2 die. lights mmg kene byk.

mrs.ein said...

cantiklah pelamin!

tunggu majlis riena pulak soon!

susudalambotol said...

cantik pelamin tuh. simple and nice.

aziraarif said...

cantik nye canopy dia...admire lah..