Monday, March 15, 2010

Anak Fruit ku sudah nikah.

http://beehuntstudio.com/v2/?p=128
tengoklah video mereka ...Hafidz dan Amy....

Last week Jumaat aku ambil halfday sebab menghadiri Majlis pernikahan anak buah ku Hafidz Hamdan dan Amy Mohd Shah yang berlangsung di Taman Kesuma Ampang pada 12 March 2010 jam 3.30 ptg dan majlis persandingannya dia Dewan Merak Kayangan pada 3 March 2010.

Ni cucu pertama ayah ku diantara 19 cucu yang lain. Suasa pernikahan sungguh aman dan damai.Tak de sedih2 sebab tok kadi depa sangat kelakar.Boleh plak buat lawak lucah.Sempat lagi tu.haha

Dengan sekali lafaz alhamdulillah Amy sudah menjadi isteri.
Ni picture2 yang sempat aku ambil.Rombongan kami sampai ke rumah pengantin perempuan pada pukul 3.00 ptg.






Ambil Berkat...hehe





Majlis persandingan di Merak Kayangan jam 1.30 ptg.


Minggu ni Belah kami pulak (lelaki) di KPGA TTDi...
Picture soon k...

- Lepas ni aku plak hehehehhe.. nak juga tu :)

6 comments:

NahWaL said...

ko kawen kat ana nok? kgpa tu ok kan? one of the lowest and affordable rates in Klang valley

farah fatihah said...

nice wedding ;)

Riena said...

nawal... eh nok..aku kawin lmbt agii... 20hb ni belah lelaki la kat KPGA..rate eemmm x tau sangat la tp dalam 28++ kot...

farah- miss u... tq

MamaFaMi said...

Tak lama lagi, Riena bercuculah pulak! Hahaha.. Don't worry Riena, mama ni, dah bercicit dah pun! Kah kah kah....

farahfatihah said...

hi riena..opsss c ada same name la hehehe..nice wedd...actually i silent readers u...ari ni baru nak komen hehehe..keep in touch k

NURUL said...

anak buah kamu ye? sudah besar mcm lebih kurang sebaya kamu ye?