Tuesday, February 2, 2010

Weekend sangat best!

Minggu lepas hari sabtu aku dgn Bunga pi Cowkit then terus ke Maju Junction and Danau Kota.

Maaf gambar agak gelap skit. Photographer x profesional ehehhe.
Tgh beli bekas untuk souvenirs wedding. Banyak gila ok.x larat nk bawa.


Then kitorg terus ke Maju Junction.
bekas ni org tu ckp siap ada balut dgn Gold. Betul kee? itu sebab dia mahal kan?

Ada 1 butik apa tah nama dia. Baju mmg mahal gila kalau nk sewa tp aku x berkenan design dia. Ada yang lawa gilos tapi sheksi la pulak.. And dia ada buat hantaran juga. Tau x satu dulang brp ? RM190 ok? eeeeeeeeeeeeeee rasa mcm kecut plak darah aku dgr...


Hand bouquet tu tau x harga dia brp?
RM400 ok? gilaaa betulll..
Then bunga pahar tu x silap RM puluh2 juga tp x tau brp ...

Model atau saya yang cantik? huhuhu


Aku mmg pantang nmpk cermin..

Kedai makan kat Danau Kota (noodles wantan)
Air dia sangat sedappp.... Cuba lah!!

25 comments:

NahWaL said...

nampaknya masok maju junction mampoo makan mee wntan je la. LOL.

hantaran tak hengattt. harga buat hantaran je dah melambung. gile betol

Riena said...

eh nahwal.. mee wantan tu kat danau kota la.eheheheh

eemm aku rasa baik buat sendiri, jimat pon jimat

NahWaL said...

tapi tengok jugak. haritu aku buat antaran tunang, mak aku tak bekenan ngan bekas aku beli, hangus rm100++. haha.

MamaFaMi said...

Banyak ke yang sempat diborong? Atau lebih banyak posing daripada memborong...hehehe... Mahalnya bunga tu, banyak lagi tempat lain yang berpatutan kan Riena...

p/s: Thanks for bringing up the 'here' problem. Mama dah fix kan dah... i think... hehehe...

Riena said...

BYK BELI DR POSING LA MAMA..EHEHEHx kesempatan sangat nk ambil gmbr.. tu pon PA sempat ambil satuu..

nurarinab said...

mak aihhhh..mahal giler..takot tu.. :)

Riena said...

mahal kan arina...
tempat dia pon sangat exclusive

susudalambotol said...

seronok ye si cik bunga tu :p

Riena said...

dia paling excited tau hidd...
dia yg banyak bertanya pasal baju wedding...huhuh

fikaryna said...

mmg mahai gler..huhu..

Deana Nadween said...

wah2....nak cergas2 nie survey barang kawen nieee....heheheh..i loike!

Riena said...

ryna- anak org kaya boleh la pi sini..

di...dh dekat dh niee..x dok masa nk main2 dah..eehehhe

AmyMizzunderstood said...

yup2 babe..bekas itu mmg disalut gold..sbb tu mahal..hehee

Riena said...

itulah amy 1 pon x mampu nk belii.. kesiann...:(

NURUL said...

lama tak pi danau kota

ina said...

Riena..kat AWF kan ada kedai macam tu...dah nengok ek..dah jumpa lum kedai Hanum bakers..hehhe..mesti dah kannn sebab tu senyapppp je...

ina said...

AWF tu Ampang Water Front la yang. btw Hanum tu pun leh wat hantaran tau..cuba g risik2 kabar kat dia.akk pun dah ckp pasal riena kat dia kot riena ada dah sampai ke kedai dia.dia tak perasan la riena..

Nad Nazira said...

riena..u masuk wedding city ehhh? yang mahal gile tu..kalau tak silap sekuntum bunga dulang dip die dah harga rm20-30..kan? sekuntum tuh. cantik memang cantik. tapi giler ahhh. aritu siap terpk kalau anak raja bolehla..bunga pahar je pun dah ribu-ribu. hehe

Riena said...

nad- haa wedding city..lupa nama dia tau wedding je..ada 1 butik baju dlm tu..berkenan 2 pasang je tp harga utk sewa mcm nk beli hanfon 2 biji..eeee lari budget

ina said...

Riena leh kol kak Hanum dulu sebelum datang pd mlm hari la...pastu sabtu ahad pun buka sampai malam.Riena wat appointment dgn kak Hanum lbh baik. No. dia 012-9132687.

good luck dear girl

♥♥relyza♥♥ said...

wah..
kat chowkit borong apa? byk ekk kedai2 brg wedding kat sana?
link & follow u...

Riena said...

mcm2 lyza... kalau nk beli brg2 hntrn x tau plak saya..kalau utk sovenirs mmg banyak sana.....

thanks lyza...

farah fatihah said...

maju junction memanglah mahal riena!!!

anil lutaze said...

waa...mcm bes je aktiviti...sgt rindu persiapan2 ni sumer

Riena said...

frah-nk buek cmno kan? x mampu den..

anil-windu? saya kusut,,,huhuhu