Monday, February 22, 2010

First time jadi .....

Ini kali pertama aku menjadi pengapit untuk majlis kawan ku..
Janggal seh... Tak pernah-pernah aku berdiri tegak atas pelamin. Tapi tak pe lah kawan punya pasai.
Sanggup tempah baju sebab tak mau lari tema...
Pengantin Merah putih. So aku dgn pasangan Hitam Merah.


Ini pengantinnyaaa..
Last week 14 Feb belah pompuan kat Sg,Buloh. Yang ni belah lelaki pulak dekat AU2 Keramat.


Last week on Sunday aku ada kenduri tahlil dekat umah Abg ku...
Sambil-sambil cuci mata tengok barang-barang kawin anak buah ku yang berumur 27.. Uish!! anak buah kawin dulu dr makcik..Cmna niee?
Majlis berlangsung pada 13 dan 14 March 2010.

Card ni br dapat.. Siap sedia untuk diagihkan..
Simple je kan? Reben tu yang nmpk menarik.



Bunga Pahar dh siap 95%....
bunga pahar ni akak ipar aku buat. Sangat cantik ..
dia mmg x letak net untuk letak telur. Tak tau la nape.
Fesyen baru agaknyaa.. Dia buat ala2 LOvely Lace punya gantung2 tu.
Then dia letak Potpuri.




Aku punya early April br nk start buat. Harap2 siap dengan sempurna...

22 comments:

nurarinab said...

So pretty :) cntk nye bunga telur mcm itu..simple n pretty

ErriNa said...

cantiknya awak..

Riena said...

arina- emm first time tgk saya mcm teruja sangat..cantik

erina- terima kasih ... awak pon .. :))

NahWaL said...

santek nok bunga telur itu. haku malas nak diy leh tak. LOL . beli sudeh..

Riena said...

boleh nok... kalau ko rajin semua jalan. kalau ko malas.. harap sampai kesudah x siap...ko beli je lah nyah!!!

farah fatihah said...

wahh..voguenya pengapit!!!


cantik kad tu, sweet aja!

OpiYa OneL said...

bunga telur tu very nice.. =)

phia said...

pakai baju tu dah leh kahwin dah terus ;p

comel.

ouh bunga telur dia lain dr lain la.

miss F said...

cantiknye...mmg sweet...if u dont mind brape budget utk 1 pcs yer

Putri Ramlan said...

hehe. at least, merasa jugaklah jd pengapit. :))

Riena said...

farah - tq
opiya - tgk real lagi sangat teruja..
phia - nk kawin cmna? borang belum isi..ekekekek

miss F - budget... rm5.50 kot.. rasanyalah kot..kalau x guna card dia dpt lagi mahal..dlm rm7 lebih

Riena said...

put - menggigil pon ada bila naik atas pentas/pelamin... tp syok..

cik ika said...

cantiknya bunga telur n kad kawin riena!! pandai betul pilih..jeles2..huhuhu.. tp bunga telur wt sndiri kan dear? :)

Riena said...

ika comel... itu bukan riena punya laa. itu anak buah punya.huhu..
bunga telur buat sendiri...hehe

ina said...

riena-comel
kad-comel
bunga telur-comel

apalagi mau??hahaha...amboi.. merasa sat naik pelamin ek..
mcmana persiapan..dah on lum..tak lama lagi tu kan

Riena said...

thanks kak ina...
persiapan alhamdulillah x de masalah lagi..cuma ada 3 4 benda je blum settle...

ElyaElmo said...

ehem ehem riena...amboii.. dh sama naik dgn pengantin laa die...cantikknyaaa pengapitttt kannn

Riena said...

elya....
dorg putih merah saya hitam merah. sesuai sangat dah tu..sapa2 nk suh saya jadi pengapit boleh la..tempah awal2 senang nk buat baju..ahahahha

susudalambotol said...

tak sabar nak tunggu awak kahwin!

anil lutaze said...

cntheknya bunga pahar itu...lawass..nk dkt dah..nebes x?

eh..lawalah awak dgn baju hitam merah itu

Riena said...

ibu bunga pahar utk ank buah la anil..
say alagi 4 bulan .... x nebes sbb lmbt lagi...hehe

Nad Nazira said...

amboi bakal penganten...amik berkat.. :P