Tuesday, February 2, 2010

Derma Darah?

eeemmm Last 2 weeks rasanya..lupa dah..
Aku pi derma darah kat Pusat Darah Negara dan ditemani oleh Bunga ku sayang..aka my PA..ehehehe.

Pukul 9 dah keluar rumah and terus ke PDN. Tah tiba2 plak mimpi nk derma darah, padahal aku mmg takut gila dengan jarum..eeerrrrr. First time plak tu.


Arrghhh takut and pedihnyaa..Nanak nengok..


Nurse ni dh pesan awal2 jgn takut nanti saluran darah kecut.

Banyak bukan dia ambil? 450ml tu. Aku darah B.. nak tunggu dia penuh tu dalam 7 minit je rasanya. Laju gila. orang seblah dgn depan aku x habis2 lagi.

Peace... x sakit pun..eheheheh
Ini dh disalotape sbb darah masih keluar.Lepas tu nurse tu kasi makan sbb nanti dia takut pengsan plak...

Lepas ambik darah tu aku jalan2 dengan bunga ke Ampang Point, Carefor Wangsa Maju then baru balik rumah.Malam tu mmg dah terasa mcm pening skit and penat. Dalam seminggu dua nie masa solat or tunduk bila bangun mmg terasa pening . Agaknya mmg mcm tu kot kalau lpas derma darah? yer x? Harap2 badan aku x naik and kurang makan byk, takut nanti baju wedding x muek!! ehehhe

Mmmg betul la org ckp, lpas derma darah mmg badan naik sbb dia asyik terasa laparr jee..
kul 7 pm makan then kul 9 pm dah start kruk krak kruk krakk perut..."ni mmg xboleh jadi nie, baik aku tido"

2 comments:

kathy jem said...

riena...kte tak jadik kawen bulan 5 ni..kawen 10 ari bulan..khihi kamu bulan 5 ni kan...

Riena said...

bulan 6 ni kita kawin la kat..
mula nk juga bulan 10 tp faiz ckp lambt sangat..eheheh