Wednesday, February 17, 2010

Comel kan dia?

Comel sangat budak nie kan? Nama dia Dia ... Baru umur 4 tahun. Petah bercakap.
Dia suka sangat ambil gambar senyum mcm tu sbb nk cover gigi..eheheheh gigi makan coklat korg tau la mcm mna kan? ehehehhehe
Ni time nikah .... sebelah Angahnyaa....




Nie pelamin nikah dalam rumah. Cantik walaupun dia cuma guna Bunga Artificial...


Last weekend 14 Februari 2010 kawan aku kawin kat Ascott Hill Sg. Buloh.
Wedding yang sangat simple tp menarik. Tapi entah kenapa aku tiba2 rasa mcm sebak sangat masa wedding dia. Ada hal2 yang keluarga yang tak dapat dielakkan...

14 comments:

Putri Ramlan said...

gosh! she's so cute!! ;)
mcm anak jepun.. pipi merah gebu je.

Riena said...

u.. kalau nmpk dia real mesti u geram. she is sooooooooo cute..senyummmm jeee

fikaryna said...

kiut2..tul cam pari2 kecik..hik2..( kuat berangan aku..huhu..)

Riena said...

pari2 ni x de wing... yg awak berangan tu mesti ada wing kan? eheheheh

ElyaElmo said...

comell jee budakk kecik tuu...hu3
nway...skang gune bunga artificial pun dh cantek kan..

Riena said...

dh nmpk real dah...x yh guna FF pon x pe dah kan?

phia said...

nice pelamin lah u. mana update2 wedding u pulak???

Riena said...

eee kemalasan la phia...
gila2 punya malas...serabut
ehehhehehehe

.:ANN512:. said...

agreed.she's sooo cute..hehe...
ok nanti pregnant hari2 nak mimpi budak2 kiut cam dia..bley?
hehe.

Riena said...

boleh ann... u letak kat desktop..
lagii bagusss

nurarinab said...

cantiklah pelamin die..simple n nice ek..

Riena said...

mmg simple je arina..
warna pelamin dia sangat2 soft.. menarik ...

NURUL said...

yeahhh budak itu sgt comel :)

kathy jem said...

Cantek la pelamin tu.. simple jer..