Tuesday, December 8, 2009

Riena & Faiz pergilah bermain-main diluar...

Tajuk mcm cerita P.Ramlee plak...eheheheh

Semalam kan seharian aku tak de mood...Mmg betul-betul tak de mood. Rupa-rupanya malam tadi family lelaki datang merisik dan secara automatiknya aku dah jadi tunangan orang bukan? (eeee seronoknyaaaa)

Memamg dah tau dorg nk dtg tapi tghari baru call kata "mama nk datang malam nie"... terus aku call mak kata mak Faiz nk datang, tu yang tukus lumus mak aku masak ehehhe..Mau tak kulam kabut.

Pukul 8.30 malam dorang pun sampai. Kakak-kakak dan abg ipar aku smua ada. Okeh sesi perbincangan sudah bermula jadi aku dengan Faiz bermain-main diluar..eheheheh.
Kami curi-curi dengan skit. Tapi x berapa jelas (ishh potong stim betul). 1 jam stgh kami kat luar, nk masuk malu. Then kakak aku panggil kitorg suh masuk sebab perbincangan dah habis tapi Faiz x mau, dia malu-malu kucing. Aku pun masuk terus duduk sebelah mak aku, dorang ckp nak sarung cincin (haaa!!! biar betul, eeeeee malunyaaa, Oh mcm ni ek kalau org nk bertunang dan merisik?) . Dulu masa kakak kawin aku x de tu yg x tau.ekekekek

Sekarang saya sudah jadi tunangan orang lah yer? (Betul ke?) Emmm nampaknya tingkah laku, pergaulan kena jaga nie.

Tarikh Nikah dan Sanding aku bagi tau kemudian ek... Malulah...ehehhehehehe

Monday, December 7, 2009

KEpala SERABUT!!!

Kepala serabut sangat nihhh...
Nak update blog tapi x bolehh........ feninnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nak nangis rasanyaaa...tapii air mata saya jernih..bukan color merah mcm nie..

tulunggg tulunnn saya...