Tuesday, November 24, 2009

Tag sudah dapat....



Tag terima kasih sudah dapat (sukanya). Tapi sebenarnya tak de tulis terima kasih pon cuma nama aje. eheheheh. Tag ni untuk dilekatkan di atas bekas untuk tetamu nanti (insyallah). EEmmmm mana tau last2 minit nak lekat kat tempat lain ke kan? ini just perancangan je...
Thanks to K.Aida dari Terengganu, dia yang print kan ni untuk aku. Cantik bukan? Murah aje. (eceh promot nampak!!)

Untuk wedding card dan paper bag sedang dalam perbincangan dengan O'arn dari Johor(ala2 meeting pulak). Dia mmg creative dan hasil kerja dia pon cantik (yeke?). Aku just ckp kat dia nk mcm ni mcm tu then dia kata "ok, nanti saya buat dulu, awak tgk nanti, rasa-rasa ada perubahan bg tau". Sticker pon dia boleh print juga. Kalau t-shirt tu tak pasti plak... :))