Friday, November 20, 2009

Pewarna Rambut???



uishhhh scary nyaaaaaaa!!!.... Larikkkkkkk...

nie baru aku terbaca kat tenet pasal budak umur 15 tahun dari LONDON,Abigil Colbourne (ni mesti budak sosial nih) yang baru mewarnakan rambut dia coklat kepada warna lebih gelap (lawa ke?) tapi tidak melakukan ujian seperti yang dinasihatkan. (aik, mmg kena buat ujian dulu ke?x pernh tau pon!!)

“Mata saya kini rapat, umpama digam dan kepala pula membengkak. Pengalaman ini menakutkan,” kata Abigail yang menetap di Sydenham, selatan London. - Agensi

eeee takutnyaaa

Monday, November 16, 2009

PWTC & konsert..

Salam Semua...
Sabtu yang lepas bersamaan 14hb Nov 2009 aku ke pwtc..Emmm agak membosankan juga pameran pengantin kali nie sebab satunya tempat kecik,kedai sikit dan promosi nya biasa je tak de apa yang special. Yang tertarik cuma pelamin Dina Halim dan pelamin bawah nie..apa tah nama dia. Bila tanya harga pelamin saje RM5k (without fresh flower) mahal nak mampos...gila pe. Kalau FF boleh la ambil kira skit. Banyak tema kerusi macam wedding MAWI dulu. Agaknya kerusi saje dia charge berapa lah tu kan?


Singgah kat slimming sentuary nak buat rawatan badan..eheheh
Then after 2.00pm kitorg pecut ke shah alam nak tengok konsert amal anjuran UNISEL .. Budak2 UNISEL sangat rock..Depa panggil band2 TheTimes, Fynn Jamal, Pick Acid, DISH (hubby Haja), ARUS dan ramai lagi.

The TIMES (ex OAG) sebelah aku NAZA....eheheh jangan jeles ok!!!


6.30 pm konsert habis..Sempat posing jap. Ingat kan kami ber3 je ambik gmbr rupanya ramai betul makhluk Tuhan kat belakang tu!! ahahahah
Yang baju biru belakang baju petak2 tu nyanyian dan lagu dia sangat best!!! Kumpulan ARUS rasanya kot.Kalau salah jangan marah ek!! :)


7.00 pm lepak kedai Nasi Lemak Rasa Sayang sek 7 shah alam...
Makanan sini sangat sedap.. especially sampal nasi lemak dia dan Paru goreng...uuuff!!!!