Tuesday, October 6, 2009

Terjalan-jalan ke Jakel

Semalam sambil menunggu dia, pi jap jalan-jalan kat Jakel. Masuk Jakel terus naik tingkat 3.eheheh. Tau kan apa yang ada kat tingkat 3? Round satu pusingan dan terus benti kat kain shiffon. Belek punya belek sampai pinau mata. Tak tau nak pilih mana satu. Mula-mula pilih putih, tau jelah putih tu ada byk jenis lepas tu bermacam-macam corak. Uuffff penatnyaaa mata...

Tiba-tiba tgk ijau, cantik la pulak.. segala jenis corak warna ijau semua aku test kat kain lining tu. Dah 2 jam aku test kain kat situ last2 dia sampai kul 8malam, aku minta dia pilih mana satu... Akhirnya dapat juga. (Sorry..picture nanti aku tepek..sbb sbb sbb..eheh nanti la). Kain hijau tu aku dan dia dh berkenan sangat2. Cuma nk kena cari 2 benda lagi, kasut dan veil.

p/s : alamak hidd.. saya lupa yg baju awak warna putih. Jadi veil awak pon warna putih.. Habislahhh...cmna niii? X pe nanti kita pi umah ek.....