Wednesday, June 24, 2009

Sungai Jagong Waterfall (Kedah)





Cantik dan teruja dengan Sungai Jagong ni. Selama ni pi Kedah x tau pulak ada Sungai Jagong.Even orang Kedah sendiri pon tak tau.
Next time kalau pi make sure singgah sini. Tapi tak tau boleh mandi ke tak...
Cantik sehhh....

Monday, June 22, 2009

Cantik Tak??


Cupcake ni aku yang buat..just cincai2 jee..
jumaat malam tu dh start masak..so esok pagi tu (sabtu) dah mula mengukir untuk 30 biji..
uufff penat tu...simple jee sbb family and friends je yang nk makan...

Cake + Shirt....



thanks to kak ina...eehehhehe



Cantik tak?
baju ni dalam tempoh 2-3 weeks nak siap kan sebab banyak benda nak kena buat kan?
baju untuk birthday boy dan girl.. dan mama abahnya juga...

birthday Party




Berkelah di Kingfisher Di Hulu Langat
Birthday Boy...


Dengan Auntie2 dia sekali kena...
mmg la 20 june my birthday tapi sebenarnya nak sambut untuk anak buah aku dua orang tu...
Habis dah kelumumur kepala aku.. susah plak tu nk ilang....


20 June 2009...
bertolah dari rumah pukul 1 tghari smp at 1.20 kat Kingfister ni..
kakak smua dh smp sana... dh siap masak dari rumah cuma nak goreng2 tu je buat kat situ.
banyak sangat makanan sampai x terlarat dah...
Mandi2 sampai kul 6 baru balik.. mmg privasi skit sebab dh book untuk 1 family kitorg sahaja..
tidak dibenarkan untuk sesiapa masuk.... ehehehehhe