Thursday, June 18, 2009

Ina & Hafiz's wedding



One week before dah dapat wedding card dr Ina (kawan dari Tadika, Sekolah Rendah sampai lah Menengah. Dan sekarang kerja di UOB Jalan Raja Laut. Selang 1 buah bangunan je dari Office aku.
Aku sampai jam 2 tghari. Then makan sambil tengok Ina sanding. Pelamin dia by Ari. Memang sangat sweet.
Lepas makan kita orang gerak sebab ramai yang beratur nak duduk.. Tak boleh nak bergambar dengan dia...Okeh Ina. Selamat pengantin baru. Aku doakan ko bahagia sentiasa hingga ke anak cucu...


Time dh pukul 3. So lepas balik dr Ina's wedding tak tau nak buat apa.So kitaorang jalan2 la kat LyndaRahim punya butik. Sebelum sampai tu singgah Brothers jap. Tah mcam mana tah tiba-tiba plak nk buat tinted. Tak plan pon asalnya. Aku ambik yang 60% lagi mean sekarang ni dh buat dua lapis. Hari tu punya buat pun 60% juga.. So sekarang dah jadi 120%. Kalau JPJ tahan mau kena saman ni.... ehehehe..