Tuesday, December 8, 2009

Riena & Faiz pergilah bermain-main diluar...

Tajuk mcm cerita P.Ramlee plak...eheheheh

Semalam kan seharian aku tak de mood...Mmg betul-betul tak de mood. Rupa-rupanya malam tadi family lelaki datang merisik dan secara automatiknya aku dah jadi tunangan orang bukan? (eeee seronoknyaaaa)

Memamg dah tau dorg nk dtg tapi tghari baru call kata "mama nk datang malam nie"... terus aku call mak kata mak Faiz nk datang, tu yang tukus lumus mak aku masak ehehhe..Mau tak kulam kabut.

Pukul 8.30 malam dorang pun sampai. Kakak-kakak dan abg ipar aku smua ada. Okeh sesi perbincangan sudah bermula jadi aku dengan Faiz bermain-main diluar..eheheheh.
Kami curi-curi dengan skit. Tapi x berapa jelas (ishh potong stim betul). 1 jam stgh kami kat luar, nk masuk malu. Then kakak aku panggil kitorg suh masuk sebab perbincangan dah habis tapi Faiz x mau, dia malu-malu kucing. Aku pun masuk terus duduk sebelah mak aku, dorang ckp nak sarung cincin (haaa!!! biar betul, eeeeee malunyaaa, Oh mcm ni ek kalau org nk bertunang dan merisik?) . Dulu masa kakak kawin aku x de tu yg x tau.ekekekek

Sekarang saya sudah jadi tunangan orang lah yer? (Betul ke?) Emmm nampaknya tingkah laku, pergaulan kena jaga nie.

Tarikh Nikah dan Sanding aku bagi tau kemudian ek... Malulah...ehehhehehehe

24 comments:

diyanashukor said...

congrats...

Deana Nadween said...

wah2....tue la kan...smlm xde2 mood upenyeee ade benda baik nak jadi, alhamdulilah...im so happy for u syg...hehehhehe..jelesnyeeee i nie tau...awwww..hehehehhe

Riena said...

diyana- thanks

deana- itulah..kita mna nk tau kan? jgn jeles, masa belum tiba untuk awak lg d.. ehehehe

ErriNa said...

Tahniah.... so..blh gumbira skrg... jgn pening2 lg..

ctfza said...

congrats dear.. :-)

Riena said...

erina dan ctfz... tq tq tq...

ungu violet said...

eee..congrates babe!!!
am happy for u!!
jaga diri k dun noty2!

Riena said...

okeh farah.. tq so much..
diri saya akan dijaga baik2.

PUANSTOBERI said...

tahniah dari kak reen. alam pertunangan ini best sgt tau..jd jgn cemari dgn menda2 tak bes yer..huhu :))

Riena said...

ya kak reen.. terima kasih banyak2.. alam pertunangan rmai ckp byk dugaan. tp insyallah hrus dielakkan dgn benda2 yg x elok.

anil lutaze said...

alaa....so sweet

Arief Arf said...

congrats on getting engaged!

(nice blog)

X)

Riena said...

thanks anilll...
thanks arief. ehehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

congrat & all the best for u

Riena said...

tq comel.... :))

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dah lansung nt jgn lupa jmput.

Dayu said...

wahhh..simple je kan sebenarnya
dah jadik tunangan org..
tak yah majlis meriah2, habis byk2 pun dah dpt cincin 2 bijik kan..
anyway..tahniah babe

ye, kena jaga tingkah laku skrg

Riena said...

simple je dayu..tak sangka plak ada sarung cincin.. maluuuu eheheh itu br tunang belum lagi nikah dan sanding, menjadi perhatian ramai...

dialicious said...

congrats dear!!bkn u dh buat wedd prep ke sblm ni?bile tarikhnye?excited nihhhh!!!hahahaha..jaga ikatan baik2 ok.sweet blood ni!heheh.happy preparing babe!

Riena said...

thanks diah.prepair skit2 sok2 x mau kulam kabut...lagipun lambat lagi insyallah 2 weeks after zila's wedding. bulan June...

shahz said...

hi akak, congatulation..em blog kite xleh accpt comment, xtau la npe..hurmmm

Riena said...

hai nur....thanks thanks...
ehehehhe.... x boleh accept? salah setting agaknyaa...

jLiaNaGiNgeR said...

wowww,,
so suprise,,
gud2

Riena said...

iyolah adik ipar aku niieeee... apasal x dtg?