Monday, December 7, 2009

KEpala SERABUT!!!

Kepala serabut sangat nihhh...
Nak update blog tapi x bolehh........ feninnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nak nangis rasanyaaa...tapii air mata saya jernih..bukan color merah mcm nie..

tulunggg tulunnn saya...

12 comments:

ErriNa said...

banyakkan bersabar k.. saya pun sedang pening memikirkan semua ni...hhehehe...

Riena said...

x boleh handle sorg2...nti boleh jadi gila..biasalah nk dekat nie mcm2 betul dugaan..adoiii

susudalambotol said...

mcmana preparation? :)

Riena said...

malam ni br mak dia nk dtg bincang..lepas tu br lah boleh bg keputusan..nti kita update awak yer hidd..ehehehe

Deana Nadween said...

sabar kay babe....biase laaa tue nak dekat2 nie mmg la cm2 rase...heheheheh...tue pkara biase yang....saya doakan sume bjalan lancar ek...heheheh..jgn lupe jemput ek...hehehehe....

Riena said...

mesti jemput awak D...
thanks a lot...

ctfza said...

sabar riena.. nasib baik awk mention, ur tears tu jernih n tak mcm dlm gambar tu.. kalo tak nak kena tumpang pengsan.. hehe..

sabar ye riena.. semua berlaku ada hikmah tersirat..

riena.. sy link awk yer :-)

Riena said...

ctfz...eheheheh yaa say apunya jernih saje x smp lagi tahap amaran..huhuh

okeh lalink..tq

NURUL said...

riena nape nie? adakah sbb persiapan perkahwinan? mmg nak kawin mcm tu tp kena cool yeah

Riena said...

iyalah nrul..saya sudah byk bersbar dah niee...harap-harap x de masalah lain..

Putri Ramlan said...

i suggest, u shud kurangkan online unless nak buat research utk wedding takpelah. :)

Riena said...

iyalah put.byk sangat online tu yg jd mcm nie...aiisshhh