Tuesday, November 24, 2009

Tag sudah dapat....



Tag terima kasih sudah dapat (sukanya). Tapi sebenarnya tak de tulis terima kasih pon cuma nama aje. eheheheh. Tag ni untuk dilekatkan di atas bekas untuk tetamu nanti (insyallah). EEmmmm mana tau last2 minit nak lekat kat tempat lain ke kan? ini just perancangan je...
Thanks to K.Aida dari Terengganu, dia yang print kan ni untuk aku. Cantik bukan? Murah aje. (eceh promot nampak!!)

Untuk wedding card dan paper bag sedang dalam perbincangan dengan O'arn dari Johor(ala2 meeting pulak). Dia mmg creative dan hasil kerja dia pon cantik (yeke?). Aku just ckp kat dia nk mcm ni mcm tu then dia kata "ok, nanti saya buat dulu, awak tgk nanti, rasa-rasa ada perubahan bg tau". Sticker pon dia boleh print juga. Kalau t-shirt tu tak pasti plak... :))

24 comments:

littlephia said...

comel je tag tu. semua tu kwn2 u ke yg buat tag, kad seme? bagus nyer.

Riena said...

phia-.. kawan yang baik hati..ekekek
comel kan? design tu kakak saya yg buat.cuma print aje... card je o'arn buat nanti

jLiaNaGiNgeR said...

nk kwin kew????
seyes kew???
xth cte pon

Riena said...

qila- abg sendiri pon x tau kee?

Nurulhuda|Adlie said...
This comment has been removed by the author.
Nurulhuda|Adlie said...

eh i delete tau yang tadi tu, ckplah u tau caterer apakah, rasa mcm tak elok lak, hehe..

u da email? sng sikit cerita, cos ada few things la i tak tulis in my blog.. and u might want to try yang second caterer tu, okay juga..

eh buat pandan lake club? bestnya mesti cantik kan.. :) lucky u.. nape tak buat sanding?

khemah masa tunang i ke? i amik dgn jiran tapi itu pun dia outsource, but still sebab jiran dapat murah.. on scallop i rasa suka sebab kemas, and tak komot, if u want the num i ada..

n lupa nak cakap, tulip tu cantik gila!

anil lutaze said...

saya dulu kan suh kwn print tag kat opis dia..sbb buat magazine kan...jd printer tu printer nesr gabang tu...kejam kan...

tp sonok kan tag design diri sndiri...wrna merah...klas...

Riena said...

ohh anil..kejap juga kamu yerr. dasyat.tapi x pe gunakan dgn sebaik mungkin okeh...

eemm mmg best guna design sendiri. sapa2 nk tiru sila lah...ekekekek

dialicious said...

bestnye..rugi saya x suh kakak awak tlg design kan tag saya dulu.huhu

Riena said...

ala diahh kakak sya saje nk menolong adik dia dalam kebuntuan nih...

awak punya wedding dh perfect dah diah...ehehehehe

Putri Ramlan said...

ini lg satu idea kreatif.. suka suka! :-D

Riena said...

thanks putri!!! :))

cik EPAL said...

comel :)

ahmad said...

memang nice....hehehe

Riena said...

cik epal & ahmad.. tq :))

Nurul Syuhaida said...

hi riena,
nice la tag tu...jelesnya
btw saya nak tny, sticker tu print atas kertas ape ek? kalo print kat sticker biasa (belakang kertas tu kaler kuning)..memang x lawa..

ada contact k.Aida tu x? nak tempah kat dia jugak la..

Riena said...

syuhaida....ada email x?
eemm nape blog x boleh buka?

NURUL said...

riena buat tag di mana? dulu nurul masa kawin tag card tu design dan buat sendiri. sbb dulu study graphic so manfaatkan jer.

Riena said...

kakak buat kan then print dekat terengganu..ahahah jauh bukan? ekekek
awak dh pandai x pe laa...

ungu violet said...

amboi amboi amboi!!!
makin dekat harinya nih???
nervous tak?!

Riena said...

ohh farah... mestilah nerves...
gaduh2 pon biasa juga

jLiaNaGiNgeR said...

ah wt prparation lklok,,
hot2
qYla nk jd weding of the year,,,
theme mst cHumel au,,
wow best2
bnyk akk ktwng dpt an,,
lpz ni Qyla lak la ek,,
wowww
sonok2
hahaahaha

jLiaNaGiNgeR said...

ah wt prparation lklok,,
hot2
qYla nk jd weding of the year,,,
theme mst cHumel au,,
wow best2
bnyk akk ktwng dpt an,,
lpz ni Qyla lak la ek,,
wowww
sonok2
hahaahaha

aCik GeE cHoMeY said...

nal link awak buat tag boleh x....:-)
http://gee2103.blogspot.com