Monday, November 16, 2009

PWTC & konsert..

Salam Semua...
Sabtu yang lepas bersamaan 14hb Nov 2009 aku ke pwtc..Emmm agak membosankan juga pameran pengantin kali nie sebab satunya tempat kecik,kedai sikit dan promosi nya biasa je tak de apa yang special. Yang tertarik cuma pelamin Dina Halim dan pelamin bawah nie..apa tah nama dia. Bila tanya harga pelamin saje RM5k (without fresh flower) mahal nak mampos...gila pe. Kalau FF boleh la ambil kira skit. Banyak tema kerusi macam wedding MAWI dulu. Agaknya kerusi saje dia charge berapa lah tu kan?


Singgah kat slimming sentuary nak buat rawatan badan..eheheh
Then after 2.00pm kitorg pecut ke shah alam nak tengok konsert amal anjuran UNISEL .. Budak2 UNISEL sangat rock..Depa panggil band2 TheTimes, Fynn Jamal, Pick Acid, DISH (hubby Haja), ARUS dan ramai lagi.

The TIMES (ex OAG) sebelah aku NAZA....eheheh jangan jeles ok!!!


6.30 pm konsert habis..Sempat posing jap. Ingat kan kami ber3 je ambik gmbr rupanya ramai betul makhluk Tuhan kat belakang tu!! ahahahah
Yang baju biru belakang baju petak2 tu nyanyian dan lagu dia sangat best!!! Kumpulan ARUS rasanya kot.Kalau salah jangan marah ek!! :)


7.00 pm lepak kedai Nasi Lemak Rasa Sayang sek 7 shah alam...
Makanan sini sangat sedap.. especially sampal nasi lemak dia dan Paru goreng...uuuff!!!!

24 comments:

atiQah adNan said...

yerp... saya pi pwtc jumaat malam before balik melaka...
ok laa sane tapi mmg laa pakej kat sane sume mahal-mahal ok..

saya dan rafiqy survey untuk kad kawen je ade yang interesting plus unik k..

Riena said...

atiq.. ni mesti pi kedai yg tgh2 dpn dina halim tu kan? art apa tah..
card dia cantik2 cuma ari tu x tgk abis..malas..ehehehhe

kenapa ek byk tema puih hitam merah? Garang sangat la warna dia,,

ungu violet said...

kalau pengantin kecik memang tenggelamlah tak nampak kat kerusi tu!


meriahnya weekend u!

Riena said...

farah... itu lah.. kalau org tinggi x pe.. kalau kecik mcm bunga tu kan dh tenggelam..eheheh

thanks farah!!!

Putri Ramlan said...

korang bertiga mmg bff for life eh? not forgetting, anna? :)

Riena said...

anna x dpt join put... dia busy..

anil lutaze said...

riena..siyes ke mahal cmtu skali?? w/out fresh flowers? kejam giler...dah mcm kite pi beli n buat sndiri pelamin tu kan...camtu baik byr 5k then bg kite trus pelamin tu kan...hak...

Riena said...

itu lah pasal anil.kita terkejut bila dgr dia ckp rm5k pelamin saje awak tau x? baju, makeup, bunga2 tgn smua tarak...

NURUL said...

wahhh pelamin jer cecah rm5k. sgt mahal lah riena. pelamin saya dulu baru area rm2k. tu pun mcm mengigil nak kuar duit. oohhh trend skrg kerusi besar. sgt nice.

Riena said...

iya nurul..mahal gilas..betul la kata awak byr rm2k pon dh menggigil ni kan rm5k.. duit tu boleh simpan utk honeymoon kan

~Love Says It All~ said...

hi semua! still ade kosong tuk KELAS MAKEUP 6TH DEC NI. rm150 shj! tempat terhad!0162128740!

http://www.eyrarizal.com

nad nazira said...

cantiknye kerusi pink tuhhh..:P

Riena said...

love- thanks
nad.. tu bukan pink.. itu merah hati..

zLa said...

oh dear..i asked for pelamin rumah, and dia kata ni memang pelamin rumah. then dia charged me 2.5k with fresh flowers. ya..i pun lupa apa nama vendor ni..

tapi merah dia memang dah menawan, cuma i rasa cam extra melampau pulak price nye...huhuhu

Riena said...

bg kita mahal sbb dia tak de sekali dgn baju..baju ke hape brg2 lain dia x charge sekali...cancelled!!!

tembun said...

Oh!
di sini rupenya cik angie kita yeah..
oowwwwwwwwwwwwwwwww
:)

Riena said...

ohhh..awak punya angie ilang ke salam nie? ehehehhe

Ilham Airid said...

owww.kerusi tu mmg mahal...kalau weddg planner kuarkan budget beli krusi ini je...harga kerusi je RM 2800...paling murah pun 2300...agak2 kalo disewakan mau rm1500 kot...

hanin said...

riena!!
hai kwn hajar!!

nice to meet u!

walopon dr jaoh!

=p

tembun said...

ha`a....
dia ilang
:)

majok dgn dia...
uh~~!!!

Riena said...

ilham - yerlaaa beli kusi mmg mahal tapi org yg dok tu ramai.

hanin- hello to u to.ya sempat senyum2 aje.

tembun- eheheh..majuk pulak budak nihh!! nti suh bunga pujuk eh?

Riena said...

ilham - yerlaaa beli kusi mmg mahal tapi org yg dok tu ramai.

hanin- hello to u to.ya sempat senyum2 aje.

tembun- eheheh..majuk pulak budak nihh!! nti suh bunga pujuk eh?

Putri Ramlan said...

wah! cantiknya pelamin tu.. coz why? i loveee red!! :-D

Riena said...

i know u like red and black kan..ekekek