Friday, November 20, 2009

Pewarna Rambut???



uishhhh scary nyaaaaaaa!!!.... Larikkkkkkk...

nie baru aku terbaca kat tenet pasal budak umur 15 tahun dari LONDON,Abigil Colbourne (ni mesti budak sosial nih) yang baru mewarnakan rambut dia coklat kepada warna lebih gelap (lawa ke?) tapi tidak melakukan ujian seperti yang dinasihatkan. (aik, mmg kena buat ujian dulu ke?x pernh tau pon!!)

“Mata saya kini rapat, umpama digam dan kepala pula membengkak. Pengalaman ini menakutkan,” kata Abigail yang menetap di Sydenham, selatan London. - Agensi

eeee takutnyaaa

12 comments:

tembun said...

wait!
ini adalah menakutkan ye kawan2
sbnrnya apa dah terjadi?

Riena said...

yaa sangat menakutkan... dia nk warnakan rambut tp dia x tau yg dia ada alahan...

Durruz said...

huuu.dasatnye.sgt2 scary...

my fren penah kene mcm ni, sbb salah makan. makan udang aje pun. bahaye btolla alahan ni.. :(

littlephia said...

huuuuush.. nasib pia tak suka kaler rambut. dulu penah buat hilight2 je tapi pegi padam balik. ehehehehe

puanstoberi said...

mmg ada dia suh buat ujian dulu..cam ujian alahan la. mcm buh sket kat kulit kita ke..tgk dlm 2,3 ari ada kesan ke tak. Ada dlm ketas instruction dia tu..huhu

anil lutaze said...

hahaha...alien kt bwh skali yg x tahan tu...hahaha...

Riena said...

durruz- haa mkn itu perkara biasa. ini dh luar biasa nie..

phia- sam ala..hilite pon x kasi kena kulit kpala.takut.

kak reen- x tau pula saya kena buat test.next time x mau color2 rambut dah!!

anil- comel kan itu budak kecik? org color rambut dia color mata jadi merah..muakakakak

ungu violet said...

menakutkan kan?!!
kat malaysia pun haritu ada kena sekali.

Riena said...

farah- really? ada tersebar luas kee?

Putri Ramlan said...

huh?! sampai camtu sekali ke? err, takutlah! :-/

Riena said...

iyerlah put... sangat scary bukan?

yaNa nyett said...

eh . ksan dy jd cmt0 skaly biar bt0l ? aq ny dae laen mcm dae ny . huh jd cmt0 agk2 k0rg cepat kae x ?