Tuesday, November 10, 2009

Gifts

Salam All ...
Lamanya tak update blog.
Semalam aku dapat sample choc untuk bagi kat tetamu dan untuk meja Khas. Banyakkan? Nak bayar tapi dia ckp tak payah..Tak sampai hati pulak. Choc dia sedap2 dan corak pon menarik. Siap print harga sekali. Baiknyaaa Kak Aida nieee.Rasa mcm sayang je nak makan kan?

Sapa-sapa yang nak order bagi tau la. Ni ha web dia. http://www.lovelygifts.my/
Kedai dia kat Pandan Jaya je.

Ada lagi contoh dia, malas nk keluarkan de beg....eheheh


ni dua jenis aku bedal semalm.Sangat sedap..

Teddy bear....kaki dia dh cair skit sbb kena panas... sian diaa

2 comments:

atiQah adNan said...

cantik nyee..
baik sangat dapat sample free yang banyak gituu... hee~

Riena said...

itu lah atiq.. kita dh byr kat kak aida tp dia x nak.. bukan sennag nk dpt sample mcm ni kan?