Tuesday, October 6, 2009

Terjalan-jalan ke Jakel

Semalam sambil menunggu dia, pi jap jalan-jalan kat Jakel. Masuk Jakel terus naik tingkat 3.eheheh. Tau kan apa yang ada kat tingkat 3? Round satu pusingan dan terus benti kat kain shiffon. Belek punya belek sampai pinau mata. Tak tau nak pilih mana satu. Mula-mula pilih putih, tau jelah putih tu ada byk jenis lepas tu bermacam-macam corak. Uuffff penatnyaaa mata...

Tiba-tiba tgk ijau, cantik la pulak.. segala jenis corak warna ijau semua aku test kat kain lining tu. Dah 2 jam aku test kain kat situ last2 dia sampai kul 8malam, aku minta dia pilih mana satu... Akhirnya dapat juga. (Sorry..picture nanti aku tepek..sbb sbb sbb..eheh nanti la). Kain hijau tu aku dan dia dh berkenan sangat2. Cuma nk kena cari 2 benda lagi, kasut dan veil.

p/s : alamak hidd.. saya lupa yg baju awak warna putih. Jadi veil awak pon warna putih.. Habislahhh...cmna niii? X pe nanti kita pi umah ek.....

13 comments:

Deana Nadween said...

wah..wah...da sibuk nampak ngan psiapan nie babe...hehehhehe

Deana Nadween said...

wah2....da ade psiapan da nie....hehehehheh...

Riena said...

Babe- haa i mmg x rancang pon.. tiba2 plak terberkenan kan..apa lagii sambar aje laa..eheheheh

anil lutaze said...

kaler hijau lime cnthek...hijau mmg menarek

Riena said...

anil- haa kita nk ckp ijau cmna pon x tau.. mmg dah cantik dah..nanti laa saya tepek picture..skrg x boleh lagiii..eekekke

ungu violet said...

wahh..
dah start sibuk ni!!!
enjoy the wedding preps ya!!hehe..

Riena said...

farah-thanks... haa busy skit2 jee.. sbb tarikh pon lmbt agii....

Putri Ramlan said...

jeng jeng jeng! sila update sy nnt! :D

Riena said...

put- itu semestinyaaa kena kasi tau awak... jeng jeng jeng...

NURUL said...

hijau pun cantik kan?

Riena said...

nurul- cantikk.. tp bkain tu saya x ambik lagi... ujung bulan ni ambik then trus hntr tailor

Mrs Rozalino said...

waaaa... awak.. cargas. jgn lupe ajak sy ye nnt.. hukhuk

Riena said...

roza- lambt lagi..nanti say amesti jemput punyaa don't worry.. byk benda nk kena buat nie