Monday, October 26, 2009

Jadi ke CHOC nie?


Selamat Pagi kawan-kawan ku... Dah lama x update blog.
ehehehhe... saje boring hujung minggu buat choclate. Jadi kan? Tapi choc ni hitam sangat, x jadi warna choc cair skit..Nape tah! Agaknya jenis choclate ni kot. Ada white choc kat rumah tapi x cuba lagi.Yerlah first time buat mcm mna nak jadi..
Tapi rasanya amat sedap... next time boleh buat choc color-color plak.
Ini untuk makan2 sendiri tak de ambik tempahan ok!!

32 comments:

susudalambotol said...

awak ni mmg rajin eh. sedap nye chocs!

Riena said...

boring dok umah x de buat apa jadi saya buat la.lagipun senang je niee..

Mairaaa said...

kak arina guna chocolte apa ni? ee mcm jadi je ,tak kasi yah try pun hehe eleh

Riena said...

guna choclate... eemm nti dtg umah tgk.masa yah dtg tu choc x buat lagii.. ni buat ari ahad pagi..

Mairaaa said...

ohh patutla ,okay okay .faris makan jugak tak? haha

Riena said...

uuff dia makan 3 ketull sambil tgk pokoyo. "anti nak agi"
ni dia kat atas flight pi bandung.

Mairaaa said...

haha comel je .oh atuk semua pergi sana harini eh ,kak arina duduk sorang2 ke?

Riena said...

ha'ahh dok sorang2..eekeke
flight dorg kul 9.40 tadi.. :(

diyanashukor said...

yg biru tu ade perisa ke??

Riena said...

di- rasanya tak de..cuma kena beli choc warna biru kat kedai.tp x sure plak kalau2 white choc tu boleh ketak pewarna kan..tp yg dark choc x boleh letak pewarna..

NURUL said...

rajinnya awak riena. nmpk mcm sedap. surelah sedap bukan?

Riena said...

nurul.. mestilah sedap...ehehehhe
nk makan dtg lah rumah yerr

dialicious said...

letakla resepi sekali riena..hehehe

Riena said...

diah- eheheh kalau awak nak kan saya message awak kat facebook ok!!

ween said...

hitam? nampak mcm dark blue je, he ;p cantekkk nya coklat, sesuai buat hantaran kawen :D

Riena said...

ish ween.. buta warna kaa? ekekek
itu tonasi warna cahaya je tu.. dia warna coklat pekat sgt2

littlephia said...

dear riena,

as you know that i'll be tying the knot, would really appreciate if u all could forward me your home address.

thank you..

:D

Mrs Rozalino said...

eii.. awak wat sy teringin nk rase lah.. huhu

Riena said...

teringin??? ehehheeh nanti saya buat lagii kasi awak makan okk

Aleiz said...

salam, nak resipi juge leh??hehe..teringin nak wat..plss.. ;p

Riena said...

aleiz... boleh2 no hall.. meh kasi awaknya emailll...

anil lutaze said...

awak ni mmg pandai lah buat coklat moklat...bestnyer....

jeles dgn bakat ituu...

Riena said...

anil- smua org boleh buat..malas dgn x malas jeee....kan ?

Nurulhuda|Adlie said...

riena, i perasan u comment kat WLT punya blog pasal mutiara catering, i semalam ada pegi rumah dia kat ttdi, oklah i rasa.. :)

Riena said...

nurul... maksud ok tu cmna? makanan dia, servis smua ok laaa

atiQah adNan said...

hi riena!!
hee~
bestnyee...teringin jUga nak buat coklat.. nak tanye mane riena beli acUan nye eak..
hope u can share wit me darlinggg..
^__^

Riena said...

atiq- kedai mana2 je ada. yg saya beli ni kedai bakery.byk..kat tesco pon ada juga tp corak x brp best.

atiQah adNan said...

owh yeker? tesco ade ea..? huhuu~
nanti laa saya torai carik..
nak try buat jUga nii..
btw thanks fer sharing ya!!

ungu violet said...

bestnya pandai buat coklat!!
kalau farah la mesti hari2 buat, kata hantu coklat kan!hehe

Riena said...

besttt... tapi hari2 buat bosan plak. sapa yg business boleh la. ni saje2 je nk test

Aleiz said...

riena, ni email saye: ziela.aleiz@gmail.com
tq dear

AmirulSyafique said...

nak resepi dia leh tak.,. email kat mirul mohdamirulsyafique@yahoo.com