Wednesday, September 9, 2009

Hamilton Garden



Teruja nyaaaaaaaaa dapat masuk Hamilton Garden.
Macam-macam garden ada dalam tu, English Garden, Indian Garden, Herbs Garden, China Garden tapi Malaysia Garden je tak de..eheheh
dan picture sayur2 ni adalah Kitchen Garden.
Korang tgk picture ni pon mesti teruja kan.Tgk la sayur2 dia. Sangat cantik , bersin dan segar.
Kitorg pi 2 kali sbb x puas and one day before balik tu aku repeat balik sebab nak petik sayur bawa balik. Also Lemon pon kitorg petik. Ada bermacam-macam jenis lemon..
Aku ada petik 2 batang salad. Siap bawa Hand lugage lagi dalam flight. Tak rosak pon.


Cantik kan salad nie... eeeee


Ini Mexico Garden.

Japanese Garden


Waikato River


Dalam toilet pon jadilah, Bersih tu..


Jinak dan besar sungguh ayam betina nie...


Ini orang Maori punya perkauman...
Nampak tak apa patung tu pegang..ekekek


Nanti aku update lagi okeh..

2 comments:

anil lutaze said...

besnye....kalaulah mesia ade ni semua

Riena said...

itulah anilll..masalahnya sayur2 tu smua mna boleh hidup kat kawasan panas.