Thursday, August 20, 2009

Welcome to my Homeland...


Bestnya dapat balik Malaysiaaa.....Sampai KLIA 18/8 jam 8 malam. Trn je dari flight terasa panas..Tak tahan. Balik rumah terus jetlag sampai hari rabu.Tido seharian sebab penat sangat.

Tapi rindu sama New Zealand..Kalau ada kesempatan mmg aku akan pergi lagi satu hari nanti. Tapi nk pi Queenstown pulak.Hari tu aku stay kat Hamilton then pi Mt Ruapehu main salji..ehehehe



nanti aku update cerita lagi .... nak edit picture jap...

6 comments:

Miss Shareeda said...

welkam back.. heheh

esca said...

thnks shareda... best sangat sana.. better u go... jalan2..

puanstoberi said...

wahhh...seronoknya dia jalan2.. kak reen ni leh gi dalam mimpi je..huhu.. aplod la gmbr bebyk, buleh tumpang seronok..hehe :)

esca said...

haa kak reen nanti kita upload.. penat nk edit nii...
pi la kka reen.. best sangat2

dialicious said...

esca-u pegi mase wedding i yer?patutlah x dtg!hehe..u g visit sape tu?silalah tempek gamba byk2 sket k!

esca said...

diah- haa kan kita dh ckp kat fbook awak kita x dpt dtg sbb kita ke NZ...
nanti kita tepek picture.. banyak sangat niiiiiii......