Wednesday, July 29, 2009

Roti tak de nama....



Dah masak dah...

Sebelum tu nak gelak jap.....ehehehheehehehhe
Roti x de nama..... tapi sangat menjadi walaupun first time buat...
Cuma tak letak hot dog je sebab (anjing panas) dah habis...rugi rugi....
tapi lembut... cuma x kilat je...ehehehhehe...
masa buat tuu dapat la dlm 20 biji kot.. habiss malam tu jugaa...
next time sapa2 nk makan meh la dtg rumah yerr....

19 comments:

rea said...

cian rOti nie xde name ..
pggil rOti siput laa! huhuuu~

kalO xde hOt dOg ..
letak krim vanilla Or blueberry pOn sedap! .. =)

esca said...

rea ~ roti gulung2 pon boleh juga..eheheh.. masalahnyaa cream smua tarak.. kalau x boleh letak...
tp sedap tau..

Amir Fauzi Ramlee said...

apa rasa roti nih?? ahahaha..

Putri Ramlan said...

pelik sbb awak upload mcm susun gmbr camtu kan.. :P

esca said...

amir ~ apa rasa? rasa roti manis laa..

Put ~ saya pon rasa mcm terbalik jee gmbr tu.. jap nak betul kan..

halen said...

amboi.. rajinnya buat roti yer minta seketul ble hehehe

esca said...

halen ~ awak nak ek.. boleh2.. meh dtg umah kita..ehehehe

anil lutaze said...

pandainyeee

esca said...

anil ~ boleh la sikit2.. next time nk buat patern lain pulak

ungu violet said...

dah boleh jd chef ni..ganti jamie oliver.hehe!!

esca said...

Farah ~ pandai la awak.. Jamie tu dh expert gila.... saya baru nk terkial2...

diyanashukor said...

waa..dah boleh kawin dah mcm nih...hihi..

esca said...

mmg boleh kawin dah ..... tapii masak roti dgn kek je.. masak lain masih terkial2 lagi...ehehhehe

lain la org tu smua dh tau.. makeup pon dah tau dah... best betull..

geraugebang said...

Beeri la nama. macam NoName Bun ke, boleh?

esca said...

boleh juga tu.... eehehhehe

susudalambotol said...

awakkk. kenapa roti tu bentuk camtu? hehehe.

esca said...

hidd ~ kenapa? sebab kita saje2 je bentuk roti tu.. mcm roti gulung la tp x berapa nk jadi..ehehhehe

NURUL said...

sedapnya tgk gmbr pun dah nmpk sedap :)

esca said...

iyalah nurul... tgk gambar pon sedap kan... awak makan la gambar tu,,ehehhe