Monday, July 13, 2009

Haja's Wedding





3 July pukul 9 malam dh gerak pi rumah Haja. Kitorgberlima Tido rumah dia satu bilik..
Me and bunga orang gaji jadi kami tido di bawah saja...ehehheh
Safa and lisa baru je kenal malam tu..dh macam 3 tahun kenal..Mereka sangat best.
Next time korg plak tido umah riena.. okek? eheheh
4 july 2009 pukul 10.30 majlis pernikahan berlangsung di Masjid Al-Amin Pandan Indah. Dengan sekali lafaz jee.. Terror lah June....
Lepas nikah terus ke rumah Haja makan2...
Makanan sangat best..Pelamin pun simple...
Then petang me and Bunga ikut Haja pi outdoor shooting kat masjid tadi.
Photographer Haja is Adinang wife pada Hidd ..Dia sangat lah sporting dan best..
Next time leh la book Adi..eheheh insyallah...
to Put and Hidd.. x dapat sembang dgn u.. nasib la dpt jumpa kejap and kenal2...
Masuk masjid dengan selambanya tak pakai tudung..Seeraammm!!! Nasib tak kena sound.
To Haja and June... selamat pengantin baru..
Honeymoon elok2 tau jangan bawa virus masuk M'sia.. ekekek..
take care..

17 comments:

ungu violet said...

saya pun tak borak2 dgn riena =(

esca said...

itulah..x sempat..next time laa kita jumpa..pasti jumpa punyaa...

ctfza said...

hye esca.. reply comment awk kat cni eh.. sy tak boley reply kat my own page.. naper ntah.. huu.. a'ah..veil sy beli kat jakel.. best kat situ sebab boley bargain.. tips..klu nak tawar mintak banyak terus.. hehe

esca said...

veil tu dah jual siap ukuran ehhh?
ada panjang ada pendek...?
atau pi sana kita nak panjang mana patu dia potongkan?

Nurulhuda Abu Bakar said...

banyaknya u buat coverage org kawin.. hehe ;) seronok je tgk.. especially yg pengantin pinkish tu.. sweet!

esca said...

ekekke.. huda..itu picture smua cilok dr member punya camera pasal saya punya camera bateri sudah kong.
pinkish??? ehehhe

colourlicious said...

hi,

perlukan khidmat jurugambar?
kami mengalu-alukan anda untuk melayari web kami http://colourliciousphotography.blogspot.com untuk lebih lanjut.

kami sedang mengadakan promotion dan kami juga menyediakan pakej ekonomi tetapi amat berkualiti.
thanks.

dialicious said...

esca-when is ur wedd?ha'ah amekla Adi senang keje dgn dia.pic pun candid yg natural&cantikla quality pic2 dia..serious!hehe

esca said...

dia--- i insyallah tahun dpn.. dah ckp dgn adi nk book dia tp belum confirm tarikh.. dah x sabar dh ni..ehehhe

susudalambotol said...

riena : tak sabar nak ambik gmbr ke kahwin? hehe.

seronokkan dpt jumpe haritu walaupun sekejap dan baru berkenalan :)

gee ada ajak lepak this saturday tapi i dah plan nak keluar dgn putri. nanti tgk macamana ye.

esca said...

itu la hidd...dah x sabar dh.. okeh plan sabtu insyallah... hope u and put dapat join.. makan sekejap pon dah okek dh kan?

AdiNang said...

cuba tengok adinang.net, maybe gambar you ada kot :p

esca said...

wahhh bestnyaaa... thanks adii....

shoppersjoint said...

hi nice blog u have here
would like to invite u to view our sales blog

we have cottons from all over the place, mainly came from dubai:), kebaya and kurung materials from indonesia, and much more!

be our follower to enjoy more with us!

esca said...

thanks shoper

Putri Ramlan said...

itu namanya bukan rezeki. takpe, there will always be next time. :)

nice meeting u btw.

esca said...

me too put... next time kita melepaks okeh.. voting for u soon... x sabar nk tengok tv9..ekkeke