Wednesday, June 24, 2009

Sungai Jagong Waterfall (Kedah)





Cantik dan teruja dengan Sungai Jagong ni. Selama ni pi Kedah x tau pulak ada Sungai Jagong.Even orang Kedah sendiri pon tak tau.
Next time kalau pi make sure singgah sini. Tapi tak tau boleh mandi ke tak...
Cantik sehhh....

16 comments:

susudalambotol said...

betul-betul ade ke?

esca said...

itu la satu kepelikan tu Hidh...
mybe ada sebab kat situ area orang korek pasir.thats why air dia nmpk biru.jom kita pi...

Putri Ramlan said...

wahhh! cantiknyaaa! :D

esca said...

shantik kan???
ini betul2.. bukan tipu2....

AmyMizzunderstood said...

nice place!!

esca said...

amy.. try la pi ...
kedah dekat jeee

Amir Fauzi Ramlee said...

Jarang ler gi kedah.. cantik tul tempat nih..

esca said...

saya pun... tapi bila dh ada tempat cun ni mesti rmai nak melepak...

Ole-Ole Manis said...

fuyoo. siyes ke ni?
Cantik giler.

cam tak caya jer.. :)

esca said...

ada ke main2 plak..seyes la niii..
rmai yang x percaya..

Ole-Ole Manis said...

cantik sgt..
rase nk pegi tp jauh ler pulak ke kedah nun. :)

tp cantik cantik cantikkkk! ;)

aeshly said...

eh??? ade ke kt malaysia ni? macam x percaye je. lawa betol!

esca said...

ada la aeshly... x percaya kn??
smua org x percayakannyaaa

sabsabby said...

hey, i'm bloghoping...found this entry and was amazed by the picture...tapi sayangnya tpt ni bukan kat malaysia...its in croatia....the name is The Plitvice Lakes National Park. Sedih sgt...i baru semangat naktgk tempat macam ni....

can refer website http://blog.hotelclub.com/the-breathtaking-plitvice-lakes-national-park-in-croatia/

sara said...

wakk..kiter search tempat ni and found out dia bukan kat kedah..rasanya kat Croatia..
Cuba check comment kat link ni. dorang argue pasal tempat ni:

http://realscifi.fotopages.com/?entry=1235415

esca said...

wahh nampak salah info...bila search kat internet banyak betul ckp kat kedah..
anyway thanks..