Monday, June 22, 2009

Cantik Tak??


Cupcake ni aku yang buat..just cincai2 jee..
jumaat malam tu dh start masak..so esok pagi tu (sabtu) dah mula mengukir untuk 30 biji..
uufff penat tu...simple jee sbb family and friends je yang nk makan...

Cake + Shirt....



thanks to kak ina...eehehhehe



Cantik tak?
baju ni dalam tempoh 2-3 weeks nak siap kan sebab banyak benda nak kena buat kan?
baju untuk birthday boy dan girl.. dan mama abahnya juga...

9 comments:

diyana said...

sooo the cantik oneee! thanks to auntiee rinaa

esca said...

ahahha... tq to kak ina juga.. kek kereta dh abis kena potong...eheheh

rea said...

cAntik tAk??!.. cantik2!! .. ;)
sti arr cAntik ..
bkAL akak ipar farah next yEar ea...
heeeee =)

ungu violet said...

kreatif betullah riena ni, boleh bukak bisnes nih!!!

Bubble Trouble said...

cantik sgt2!
sure rasanya pun sedap
nk rasa gak :)

esca said...

rea : ehehehhe....bakal akak ipar cominmg soon..ehehhe..

UV : bukak business? x mau laa.. ini sekadar hobi jee.Nk suruh kita buat boleh laa...ehehheh

esca said...

Haja : sedapppppppppp.... nanti la ada open house riena buatkan.. special untuk hajaa.....ehehehhe

Nurulhuda Abu Bakar said...

pandainya wat cupcake.. ajar la i!! pls.. hehe.. teringin gila nak buat sendiri...

esca said...

nak ajar tp x belajar abis cmna tu? ajar skit2 leh laa..