Monday, June 22, 2009

birthday Party




Berkelah di Kingfisher Di Hulu Langat
Birthday Boy...


Dengan Auntie2 dia sekali kena...
mmg la 20 june my birthday tapi sebenarnya nak sambut untuk anak buah aku dua orang tu...
Habis dah kelumumur kepala aku.. susah plak tu nk ilang....


20 June 2009...
bertolah dari rumah pukul 1 tghari smp at 1.20 kat Kingfister ni..
kakak smua dh smp sana... dh siap masak dari rumah cuma nak goreng2 tu je buat kat situ.
banyak sangat makanan sampai x terlarat dah...
Mandi2 sampai kul 6 baru balik.. mmg privasi skit sebab dh book untuk 1 family kitorg sahaja..
tidak dibenarkan untuk sesiapa masuk.... ehehehehhe

No comments: