Monday, May 11, 2009

10 May 2009 Happy Mothers Day to My Mummy...

10 hb Sunday adalah Hari Ibu..Tapi aku tak sambut sbb my mum busy pi kenduri kawin jiran..
My dad and my nephew busy ambik video and gambar kat wedding tu..
So pagi2 kul 8 pagi dh bangun untuk siapkan cupcake kakak aku order..semuanya 30 biji tapi bila dh masak susn dlm kotak, 29 biji je yang muat aahahahahah...cman tu?
Kek yang selamat Hari Jadi tu untuk jiran sebelah sempena birthday anak dia yang ke 2 tahun..ekekek


Malam Ahad, Jiran ada buat malam berinai bagai...Kelas u...
Umur x silap aku 23 kot.. Haaiiii muda2 dh kawin dah.. Bestnyaaaaaa...






4 comments:

Bubble Trouble said...

alahai so sweet ur cake
cantik sure sedap ni :)

esca said...

sedap hajaaaaaa...
so simple tu sbb riena baru belajar..

mama Tiara said...

suke tgk cup cake u..

esca said...

simple sangat tu mama tiara...
tp apa2 pun tq banyak2...
nanti next week kita paste lagi gmbr cupcake keh..ekekek