Monday, April 13, 2009

Wedding + Cake

Weekend yang best....tapi x berapa nk best..

sabtu busy buat kek. Ada dua jenis kek.1 jadi dan 1 x jadi.
Sangat sedih. Cheesecake yang aku buat dah 2 kali x jadi.
Macam2 corak buat smp dh x de idea dah. Tah pape corak pon ada.
dari pukul 8 pagi aku dok uli2 kek smp la kul 6 ptg.






Pukul 9 malam pi wedding member di Jalan Klang lama. Taman desa.
Dah lama x jumpa dia.. Alice wife to Dinesh Kumar (dh masuk islam dh., Dinesh Alwan).
Very simple wedding but nice.


On Saturday duduk kat rumah sambil menjahit.Letih sangat2..

8 comments:

Bubble Trouble said...

x pe x pe
percubaan yg baik
pasni cuba lagi
sure kek akan jadi
apepn u nampak cantik berkebaya :)

esca said...

tq haja..ehhehe..
next time nk cuba lagii buat smp boleh.

puanstoberi said...

wahh..pndai wat cuppy cake rupanya adik akak ni..leh la tempah pas ni ek.huhu :P

esca said...

tidakkk.. jangan2.. itu buat suka2 je nk makan sendiri..ehehhehe..
tapi dalam diam ku pandai membuatnya..ekekkeke

Mairaaa said...

yah nak recipe cupcakes:D icing dia dgn muffin dia tuu ,ibu pun nak buat .haha

esca said...

ooww ehhehe.. nanti kak riena kasi k.. alahh senang jee tu

ungu violet said...

comel cuppies tu :)

esca said...

comel? x laaa... itu pon buat cincai,,utk makan kat umah je