Monday, January 12, 2009

Phone Not Working!!!

Argghhhh!! nyampah, TensioN .....
How can it be??? Lepas balik dari Bukit Jalil terus my fon x boleh on...

Sayangnyaaa...All my picture, reminder byk dalam tu.. no fon pon ada yang x simpan dlm sim lagii...
eeeeeeeee... nanti repair, x pasal2 org curi gmbr tu...
gambar Sensored banyak tuuu...... cmna ni???

7 comments:

pRiNCesS said...

pon tu pakai memroy card ke esca?...
kalu guna memory card ok lg...
tp kalu x... selamatla...

g la repair kat kedai yg bley dipercayai...

esca said...

eemmm tgh cr kedai la ni.. aku takut dia tgh2 repair kang dia ambik gmbr2 aku smua, masak!!!

En. PeRD said...

kalau ader memory card.. sumer files akan di save dalam mmc.. so nak gi repair bukak la mmc dulu.. tapi kalo hp x de mmc... gud luck la ye...
>.<

esca said...

tq en Perd...

En. PeRD said...

no prob babe...
x de pon biar i yg repair hp u tu..
so.. i sowang je la taw rahsia2 dalam tu...
ok x????
LoL!! >.<

esca said...

cisss... mna bolehh.. nanti u curi smua segala mak nenek dlm tu...ekekek

En. PeRD said...

ahaha.. pic nenek u pon ader ek.. nak2.. ;p